Hur din livshistoria blir din biologi och hur du kan läka

Mindful Tapping är ett koncept med teori och praktik som kan förändra din livshistoria och därmed din biologi och hur du kan läka. Vi är så glada att Carolina Werling, som driver podcasten Hälsosant, har gjort två fina program om Mindful Tapping. Här hittar du länken till första programmet; “Hur din livshistoria blir din biologi och hur du kan läka.”Så här skriver Carolina i presentationen av programmet:

 

Jag är så glad att få dela det här med er. Vi har planerat det länge och väl men nu är det äntligen dags! Jag tycker det är så himla fascinerande det här ämnet och kan känna att det är lite som en saknad pusselbit i hälsovärlden; vi är så bra på att ha koll på att vi äter och tränar rätt, men ibland så finns det annat som ligger i vägen och som hindrar oss från att må bra. Idag kommer vi prata lite bredare om vad Mindful Tapping är och hur du kan använda det i vardagen vid tex stresshantering och nästa vecka kommer vi djupdyka lite mer i bland annat så kallade minneskapslar och hur saker i vår barndom kan sätta spår i oss och trigga oss i vardagen. En hint: det behöver inte vara stora trauman.

 

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ PODDEN!

Hur din historia blir din biologi och hur du kan läka!

Del 1

Del 2