Hur arbetar vi med golfspelare?

Hur arbetar vi med golfspelare?
Förbättra spelet och minska ditt handicap. Prestera ditt bästa, njuta av spelet och kanske till och med ha riktigt kul. Ja, hur gör man det?

Emotionell balans ger inre styrka

Emotionell balans ger inre styrka och är en viktig pusselbit för goda prestationer. Inom sport såväl som skola, arbetsliv och i privatlivet. Vårt jobb är inte att handgripligen lära dig spela golf, det gör din coach och tränare, utan att få dig att utnyttja din fulla mentala och fysiska potential. Vi spelar inte ens golf. Men vi vet hur man löser mentala / emotionella / tankemässiga / muskulära begränsningar vid prestationer. Så vi ber dig helt enkelt att identifiera dina utmaningar eller dina problem. Sen hjälps vi åt att underlätta för din hjärna att lösa dem. Vi arbetar på golfbanan, via Skype eller mobiltelefon. Gärna med grupper.

Du kan använda Mindful Tapping på egen hand

Många blir förtjusta över att de kan använda Mindful Tapping på egen hand. Att det är enkelt och går snabbt gör att Mindful Tapping kan användas strax före och till och med under spelet på banan. Vi lär dig gärna ytterligare en mental metod som heter BSFF, Be Set Free Fast. Den kan du använda under spelet. Utan att någon mer än du vet om det.

Golf med swing!

Vi hjälper dig att nå din fulla potential. Snabbare och enklare än du tidigare trodde var möjligt.