Mindful Tapping på skolor

Micke och Hanna fick möjligheten att köra Mindful Tapping för 300 elever på en skola. Se videon som fått över 5000 delningar på Facebook där Micke och Hanna berättar om glädjen efteråt och framtidsutsikterna för Mindful Tapping i skolan.

Att stå framför 300 elever och märka att Mindful Tapping faktiskt fungerar direkt. Märka lugnet som lägger sig.

Sedan höra lärarnas förtjusning över hur väl eleverna tog emot det.

Och dessutom få feedback från några elever som spontant säger att de kände sig lugna och glada under tappningen, när de ofta lider av ångest och depression. Att de vill fortsätta med det på egen hand och till och med visa ett syskon som mår dåligt.

Det är ren lycka. Det är empowerment för barn och unga. Det är det vi vill sprida.

Tack till Pops Academy som vill vara med oss på resan och så öppet tar emot Mindful Tapping som en möjlighet för elever och lärare att må bättre!