Anne vaknade glad efter ett föredrag om Mindful Tapping

 Vi fick ett mail från en kvinna som hade varit med på ett av våra föredrag. Så här skrev hon:

“Tack för en väldigt givande och tänkvärd föreläsning igår. Det var inte bara en gång under gårdagen som jag fick hålla tårarna tillbaka under er föreläsning. Idag (dagen efter föredraget) är första dagen på flera månader som jag vaknar glad. Första dagen som jag ler inuti. Vilket bara det i sig är en underbar känsla. Detta väckte min nyfikenhet”.

Läs mer om föredraget här

Läs mer om hur Anne nu använder tapping dagligen för att må bättre!

Annes brev:

“Tack för en väldigt givande och tänkvärd föreläsning igår. Det var inte bara en gång under gårdagen som jag fick hålla tårarna tillbaka under er föreläsning. Idag (dagen efter föredraget) är första dagen på flera månader som jag vaknar glad. Första dagen som jag ler inuti. Vilket bara det i sig är en underbar känsla. Detta väckte min nyfikenhet.

Jag bestämde mig genast för att använda mig utav Tapping dagligen, om möjlighet fanns. Kände ganska snart att det hjälpte mig att komma ner i varv. Att hitta ett annat fokus.

För tillfället är jag sjukskriven p.g.a. utmattningssyndrom, eller stresshjärna som det också kallas. Så varje morgon börjar jag med att djupandas och sitter sedan i lugn och ro i ca 10-15 minuter och knackar. Jag får ett inre lugn. Vilket jag så väl behöver. Det har verkligen en avstressande effekt. Det har även hänt att jag somnat efteråt.

För mig är Tapping än så länge ett verktyg jag kan använda mig utav när världen och hjärnan snurrar för fort. Och det här är bara början på min resa. En resa som i framtiden kan bli ännu bättre.”

Vänliga hälsningar
Anne

Vill du också gå på ett föredrag? Kolla datum här.

Boka in ett föredrag till företaget eller din hemort!
Välkommen att kontakta oss på hanna at mindfultapping.se