Christer trollade bort sin scenskräck

Christer Christabuu Jönsson är trollkarl men har lidit av scenskräck i alla år. Efter ett föredrag om Mindful Tapping tog han själv hand om sin scenskräck – i bilen på väg till en föreställning!

Här får du ta del av Hannas intervju med Christer där han berättar om vad som hände för honom både under och efter föredraget. Läs även om hur Christer sen kom 3:a i SM i Komiskt trolleri – tack vare Mindful Tapping!

Scenskräcken försvann på 15 minuter

Christer är trollkarl men har lidit av scenskräck de senaste 30 åren. Hösten 2014 var han med på ett av de allra första föredragen om Mindful Tapping i sin hemort Halmstad. En vecka efter föredraget var han på väg till en föreställning där han skulle trolla för 100 pensionärer i Knäred.

Christer berättar: ”Min pappa skulle finnas med i publiken. Han är min värsta kritiker så jag var extra nervös den dagen. Medan jag körde till föreställningen märkte jag nervositeten komma. Jag stannade vid sidan av vägen och satte mig och knackade i kanske 15 minuter. Jag kände direkt hur nervositeten försvann. När jag gick upp på scenen några timmar senare var jag helt lugn! Dessutom har resultatet har hållit i sig. Nu när jag inte längre darrar på handen kan jag starta föreställningarna med att tända ett ljus. Det är helt fantastiskt!

Se intervjun med Christer

Hanna intervjuar Christer om vad han fick ut av föredraget om Mindful Tapping. Här får du höra hur han gjorde när han knackade bort scenskräcken och hur han sedan överraskade 100 pensionärer under föreställningen.

Dessutom berättar Christer i intervjun om hur han blev av med sitt godissug redan under föredraget!  ”När jag kom hem hade jag inte ens lust att äta upp det som var kvar i påsen” säger Christer, som idag använder Mindful Tapping i sin vardag.

 

Kom 3:a i SM – tack vare Mindful Tapping

Ungefär ett halvår efter att Christer trollade bort sin scenskräck, skrev han följande på facebook:

Vi kom 3:a i SM i Komiskt trolleri, tack vare Mindful Tapping.”

Då hade Christer gått och skaffat sig en käresta, invigt henne i trollerikonstens mysterier och tillsammans med henne skapat ett trollerinummer som gick raka vägen in och vann 3:e priset i SM i Komiskt trolleri!

Hemligheten?

Mindful Tapping”, säger både Christer och Else.
”Vi knackade både under övningarna för att kunna göra de svåra tricken och på nervositeten inför tävlingen. Nu siktar vi mot VM!”

Artikel i Hallandsposten om Christer och Mindful Tapping

Läs gärna den här fina artikeln om Christer i Hallandsposten.
Där berättar han om sitt trolleri, sin scenskräck och hur han trollade bort den:

Blir du också nyfiken på att lära dig Mindful Tapping?