Under kursen kommer du att fördjupa din förståelse av hur viktiga neurofysiologins och traumaforskningens förklaringar är för att förstå hur vi fungerar. Genom detta kan vi nämligen förstå hur våra livsupplevelser påverkar våra tankar, beteende och vår hälsa. Då förstår vi även vad som behövs för förändring.

Rent praktiskt lär du dig hur du tryggt guidar en person igenom en session med Mindful Tapping. Hur du läser av flykt/kamp- och frysreaktioner i kroppsspråk och ordval samt hur du på bästa sätt lotsar personen vidare, med hjälp av fokus på vad som sker i kroppen, så att fastfrusna minnen kan skrivas om och ge plats för nya tankar, känslor och beteenden.

Förkunskaper: Grundkurs i Mindful Tapping; ”live”​ eller E-kurs. Kursmanual, skickas ut och ska läsas före kursen.

Certifiering till Mindful Tapper kan genomföras efter Steg 2 efter att ha utfört fallbeskrivningar och litteraturstudier enligt instruktion samt undertecknat Förhållningsreglerna / Code of Conducts (se pdf)

Kursen ger behörighet att gå Mindful Tapping Steg 3.

Läs mer här ...


BOKA

Datum/Tid
2020-05-02 - 2020-05-04
09:30 - 17:30

Laddar Karta...

Plats: Ale Folkets Hus
Noltorget 10 - Nol
Vägbeskrivning


Pris Privatperson: 5400 SEK
Pris Företag: 6750 SEK

Kursledare: Kjell & Ann-Sofi Forsberg

Kurskategori: Steg 2 - Kurs

BOKA
Nästa Kurs Steg 2Reflektioner från Kursdeltagare

  • Ann-Sofi och Kjell har med sitt mjuka och lugna sätt förmedlat ett intressant ämne som kan vara svårt att ta in men genom sin pedagogik har de lyckats fånga min nyfikenhet. Jag kommer definitivt att vilja lära mig mer om denna unika metod. Ni arbetar med stor respekt och kunskap.

    Carina

  • All kunskap om hur nervsystemet fungerar och hur trauman löses har tagit mitt arbete med mig själv och mina klienter till en djupare nivå.

    Erika
    kroppsterapeut