Lär dig hur du med Mindful Tapping återfår känslomässig och mental balans när tankarna, känslorna, smärtorna eller sötsuget stör dig.

Via de övningar och den teori du får på kursen blir sambanden mellan din uppväxt, dina livsvillkor och de problem du har idag tydligare.

Genom dina egna och de andra kursdeltagarnas upplevelser förstår du kraften och möjligheterna till förändring som Mindful Tapping ger.

Efter kursdagen har du de kunskaper du behöver för att använda Mindful Tapping i din vardag.

Du får ut en kursmanual efter kursen.

 

OBS! Steg 1-kursen ger dig behörighet att gå vidare till Mindful Tapping Steg 2.

Läs mer här ...


Kursen / Evenemanget är fullbokad

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.


Datum/Tid
2019-04-13
09:30 - 17:30

Laddar Karta...

Plats: Flera Nyanser - av livet
Ånäsvägen 21 - Göteborg
Vägbeskrivning


Pris Privatperson: 1900 SEK
Pris Företag: 2375 SEK

Kursledare: Kjell & Ann-Sofi Forsberg

Kurskategori: Grundkurs
Nästa Grundkurs / Steg 1

  • Inga kurser


Reflektioner från Kursdeltagare

 • Tack för en fantastisk kursdag! När jag kom hem kändes det som att komma hem efter en lång resa. Somnade gott. Har en go’ dagenefter-känsla, med mersmak. Skulle gärna vilja lära mig mer efter hand och bli en del av er ”rörelse”.

  En vecka senare…
  Måste säga att det fortsätter att hända saker efter kursen. Bl.a hjälpte jag en ung tjej att bli smärtfri med massage och tapping. Från en 8:a till 0! Hon fick tappa medan jag tog anamnes, ca 15 min. Vi var nog lika glatt förvånade båda två. Underbart att gå från ett ansikte utan mimik till ett leende ansikte! Mitt eksem i knävecket har bleknat (jobbade på det under kursen). Annars känner jag mest ett allmänt flow som jag inte har gjort på ett tag. Ser fram emot Steg 2 i Göteborg!

  Helen
  massör

 • Stort Tack för en otroligt givande dag. Det var så fint att få uppleva erat respektfulla och varsamt guidande i såväl teori som praktik, så professionellt ni hanterade en så stor grupp. Stort tack även för allt material vi fick efter kursen.

  Ann
  psykoterapeut