BSFF är en förunderligt enkel metod även för komplexa problem.

Vi säger så, även om vi vet att många blir lite lätt misstänksamma när man säger att problem är lätta att lösa.

BSFF är så annorlunda att det till och med har väckt skepsis hos våra tidigare kursdeltagare när vi berättat om metoden. Vi behöll länge denna metod för oss själva, nästan som en familjehemlighet…

Du får ut kursmaterial före kursen.

Förkunskaper:Steg 2 i Mindful Tapping

Läs mer här ...


BOKA

Datum/Tid
2019-11-16 - 2019-11-17
09:30 - 17:00

Laddar Karta...

Plats: Ale Folkets Hus
Noltorget 10 - Nol
Vägbeskrivning


Pris Privatperson: 4200 SEK
Pris Företag: 5250 SEK

Kursledare: Kjell & Ann-Sofi Forsberg

Kurskategori: BSFF - Kurs

BOKA
Nästa Kurs BSFFReflektioner från Kursdeltagare

 • En av BSFFs fördelar är att jag kan använda det var som helst och när som helst. I kassan på ICA eller i bilkön, det spelar ingen roll. Jag har till och med använt det när jag stod och pratade med en person. Det är som att ha ett väldigt användbart verktyg med sig i bakfickan var man än går.

  Anders

 • Traumat med branden och den fobi för rök och eld som jag tog upp på kursen är nog helt borta. Jag slötittade på något på TV (film) där personerna kom till ett hus där brandlarmet tjöt och det välde ut rök när de öppnade dörren (precis som hemma hos mej den där gången) men det tog nästan en halv minut innan jag reagerade, kopplade händelsen till något jag varit med om! Det var väl fantastiskt? Jag tror att den där traumakänslan faktiskt är borta. Har inte känt den alls sista veckan. Jag har använt mitt nyckelord då och då under dagarna för att hålla oro och ångest i någorlunda schack. Mycket bra verktyg! Och så härligt sätt att stå i kontakt med sitt inre.

  Åse

 • Ni förklarade BSFF på ett fantastiskt bra sätt. Det är ingen lätt metod att sätta ord på, speciellt då det handlar om våra omedvetna reaktioner och känslor. Ändå lyckades ni göra det!

  För min del (C) handlade det om att helt enkelt välja att våga lita på att det undermedvetna/omedvetna nu skulle behandlas med och läka med en metod som faktiskt nådde fullkomligt in, bortom alla skydd och försvar.

  Så är det något som krävs för att metoden ska vara verksam, så är det mod. Och för att våga vara modig nog att prova och lita på att kursen kan fungera, gjorde era egna berättelser massor. Detta att höra hur ni har blivit och blir hjälpta med metoden är verkligen ovärderligt.

  C