Grundkurs Steg 1 – BROMMA

Lär dig hur du med Mindful Tapping återfår känslomässig och mental balans när tankarna, känslorna, smärtorna eller sötsuget stör dig.

Via de övningar och den teori du får på kursen blir sambanden mellan din uppväxt, dina livsvillkor och de problem du har idag tydligare.

Genom dina egna och de andra kursdeltagarnas upplevelser förstår du kraften och möjligheterna till förändring som Mindful Tapping ger.

Efter kursdagen har du de kunskaper du behöver för att använda Mindful Tapping i din vardag.

OBS! Steg 1-kursen ger dig behörighet att gå vidare till Mindful Tapping Steg 2.

Läs mer om: Grundkurs i Mindful Tapping

 

Kursdatum

2022-02-05

09:30 – 17:30

/>

BROMMA

Pris Privatperson: 1900 SEK

Pris Företag: 2375 SEK

Kursledare: Hanna Noorberg

 

  Anmäl dig till kursen

  1. Registrera din information
   
  2. Kontrollera dina uppgifter och skicka in bokningen

  Obligatoriska uppgifter är markerade med *

  1)

  Deltagaravgift

  Köpvillkor:

  En anmälan till deltagande i kurs är verkställd i och med att anmälningen är inkommen till oss och kursavgiften är betald. Anmälan är bindande.

  Vid händelse av akut uppkommen situation, egen eller nära anhörigs sjukdom, återbetalas kursavgiften. Om förhinder att deltaga i kursen uppstår kan man också fritt välja att delta i kursen vid ett annat tillfälle.

  EPICA Education AB har full rättighet att ställa in kurs vid händelse av sjukdom eller annan akut uppkommen situation. Anmälda deltagare får i ett sådant läge tillbaks kursavgiften om denna inbetalts. Center för Energipsykologi står ej för kursdeltagares eventuella utlägg för resor och boende.

  Ansvarsfriskrivning:

  Som kursdeltagare tar du personligt ansvar för ditt deltagande i våra kurser och workshops.

   

  2) Kontrollera dina uppgifter

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.