Steg 2 med Mindful Movements online via Zoom

Under kursen kommer du att fördjupa din förståelse av hur viktiga neurofysiologins och traumaforskningens förklaringar är för att förstå hur vi fungerar. Genom detta kan vi nämligen förstå hur våra livsupplevelser påverkar våra tankar, beteende och vår hälsa. Då förstår vi även vad som behövs för förändring.

Rent praktiskt lär du dig hur du tryggt guidar en person igenom en session med Mindful Tapping. Hur du läser av flykt/kamp- och frysreaktioner i kroppsspråk och ordval samt hur du på bästa sätt lotsar personen vidare, med hjälp av fokus på vad som sker i kroppen, så att fastfrusna minnen kan skrivas om och ge plats för nya tankar, känslor och beteenden.

Förkunskaper: Grundkurs i Mindful Tapping; ”live” eller E-kurs. Förberedelsematerial, videos och ljudfiler, 4 – 5 timmars studietid. Kursmanual för genomläsning skickas ut före kursen.

Certifiering till Mindful Tapper kan genomföras efter Steg 2. Innebär självstudier av inspelat material, utförda fallbeskrivningar samt litteraturstudier enligt instruktioner. Godkännande av och undertecknat Förhållningsregler / Code of Conducts (se pdf)

Kursen ger behörighet att gå Mindful Tapping Steg 3.

Läs mer om: Mindful Tapping – Steg 2

 

Kursdatum

2021-04-17 – 2021-04-19

09:30 – 17:30

Online via Zoom

Online via Zoom

Pris Privatperson: 5400 SEK

Pris Företag: 6750 SEK

Kursledare: Hanna Noorberg

 

  Anmäl dig till kursen

  1. Registrera din information
  2. Kontrollera dina uppgifter och skicka in bokningen

  Obligatoriska uppgifter är markerade med *

  1)

  Deltagaravgift

  Köpvillkor:

  En anmälan till deltagande i kurs är verkställd i och med att anmälningen är inkommen till oss och kursavgiften är betald. Anmälan är bindande.

  Vid händelse av akut uppkommen situation, egen eller nära anhörigs sjukdom, återbetalas allt utom 700:- av kursavgiften. Om förhinder att deltaga i kursen uppstår kan man även välja att delta i kursen vid ett annat tillfälle.

  Center för Energipsykologi har full rättighet att ställa in kurs vid händelse av sjukdom eller annan akut uppkommen situation. Anmälda deltagare får i ett sådant läge tillbaks kursavgiften om denna inbetalts. Center för Energipsykologi står ej för kursdeltagares eventuella utlägg för resor och boende.

  Ansvarsfriskrivning:

  Som kursdeltagare tar du personligt ansvar för ditt deltagande i våra kurser och workshops.

   

  2) Kontrollera dina uppgifter

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.