Videoblogg nr 6: Rekonsolidering

I videoblogg nr 6 kommer du lära dig om hur tapping hjälper hjärnan att omprogrammera stress-reaktioner på djupet. Det är en process som kallas för rekonsolidering och betyder att istället för att träna in nya förhållningssätt eller tankar är det faktiskt möjligt att helt ta hand om det  som driver problemet – och därmed uppnå omedelbar förändring!

Du kommer också få höra att Mindful Tapping är mer än bara tapping. Vi har en hel verktygslåda med tekniker som på samma sätt som tapping lugnar och omprogrammerar stressreaktioner.

 

Så – har du blivit nyfiken på att lära dig Mindful Tapping?
Vi hoppas så klart det, eftersom vi tycker att detta är så oerhört spännande och ser hur det förändrar människors liv – våra egna så väl som våra klienters och kursdeltagares.

Enklaste sättet att lära dig Mindful Tapping är att köpa vår e-kurs ”Kort grundkurs i Mindful Tapping”.

Det finns även en Utökad grundkurs i Mindful Tapping med mer teori, en större manual och fler praktikfall att följa med i.

Där får du genom filmer, ljudfiler och en grundlig steg-för-steg manual möjlighet att lära dig Mindful Tapping på egen hand.

Du lär dig hur du tar hand om minneskapslar från jobbiga händelser du varit med om.

Båda e-kurserna ger dig möjlighet att gå vidare och lära dig Mindful Tapping för smärta, värk och stelhet samt Mindful Tapping för sötsug.

Du hittar alla våra e-kurser här!

Våra utbildningar och live-kurser hittar du här.