Team Mindful Tapping

Utvecklar och sprider Mindful Tapping


Kjell Forsberg

Kjell Forsberg

GRUNDARE AV MINDFUL TAPPING. BIOLOG, LÄKEMEDELSFORSKARE.

Passionen för att hjälpa människor att må bra har alltid funnits där. Det var det som fick honom att arbeta med läkemedelsutveckling i 25 år. Men när han år 1999 kom i kontakt med EFT (Emotional Freedom Techniques) fascinerades han av den snabba och djupgående effekten av tekniken. Kjell gick in för att lära sig allt som fanns att tillgå inom energipsykologin.

År 2000 började Kjell undervisa och ta emot klienter och startade företaget Center För Energipsykologi. Med sin forskarinstinkt fortsatte han att utveckla och förfina alla de tekniker han lärde sig och kombinera dem med senaste forskningen inom trauma och neurofysiologi. Ur det uppstod Mindful Tapping.

Kontakta Kjell: kjell@mindfultapping.se


Ann-Sofi Forsberg

Ann-Sofi Forsberg

GRUNDARE AV MINDFUL TAPPING. BIOLOG, VÄXTSKYDDSRÅDGIVARE.

För att bli fri från smärta, värk, låga järnvärden och sviter efter en bilolycka började Ann-Sofi använda energipsykologiska och energimedicinska metoder. Genom detta blev hon frisk, och viljan att dela med sig av dessa kunskaper till andra föddes. Ann-Sofi och Kjell driver Center För Energipsykologi.

De har arbetat och undervisat tillsammans sedan 2004. Mindful Tapping är frukten av deras gemensamma arbete. Ann-Sofi har samma engagemang och drivkraft at föra ut praktiskt tillämpad forskning nu, som när hon arbetade som växtpatolog och växtskyddsrådgivare.

Kontakta Ann-Sofi: annsofi@mindfultapping.se


Hanna Noorberg

Hanna Noorberg

UNDERVISARE I MINDFUL TAPPING. FOLKHÄLSOVETARE, SKRIBENT, MASSÖR.

Som dotter till Kjell och Ann-Sofi har Hanna sedan tonåren tagit del av de senaste rönen inom energipsykologi. Idag är det en väl integrerad del i hennes eget liv och hon brinner för att sprida denna kunskap vidare.

Hanna är folkhälsovetare och skribent med fokus på komplementär-medicin. Hon har många års erfarenhet som massageterapeut och lärare i energipsykologi.

I Mindful Tapping kombineras hon sin kunskapen om kroppen och folkhälsa med sitt sinne för pedagogik. Hanna undervisar i Mindful Tapping, skriver bloggar och sköter hemsidan.

Kontakta Hanna: hannanoorberg@gmail.com


Micke Syd Andersson

Micke Syd Andersson

AMBASSADÖR FÖR MINDFUL TAPPING. MUSIKER OCH ARTIST.

För hela svenska folket är han trummis i Gyllene Tider, men vid sidan av scenen har Micke under många år utbildat sig inom olika terapiformer och intresserat sig för personlig utveckling. När Micke kom i kontakt med EFT för 5 år sedan, insåg han att här fanns något som han alltid letat efter.

Tillsammans med Kjell, Ann-Sofi och Hanna sprider han idag Mindful Tapping, för att han vill göra skillnad och sprida glädje, precis som med musiken, och hjälpa till att skapa frid och fred i samhället.

Kontakta Micke: micke.syd@gmail.com


Team Mindful Tapping

 


Vår vision:

Folkligt & forskningsbaserat för förbättrad folkhälsa

Vår vision är att ge människor kunskap och metoder som gör att vi från gräsrotsnivå kan påverka de stora folkhälsoproblemen, fram för allt psykisk ohälsa, stress och smärta. Därför vill vi göra Mindful Tapping tillgängligt för varje kvinna, man och barn. Genom att utbilda utbildare, cirkelledare och terapeuter i Mindful Tapping vill vi bidra till ett samhälle där alla mår bra och bryr sig om varandra.

Vi baserar vårt arbete på modern neurobiologisk forskning, vilken visar att många folkhälsoproblem till stor del beror på traumatisk stress och stress. Samtidigt visar forskningen på nya möjligheter att med hjälp av ett inre somatiskt fokus och metoder som balanserar hjärna och nervsystem kunna rekonsolidera minnen och därmed skapa ny grund för fysisk och psykisk hälsa. Mindful Tappings innehåller sådana metoder och skulle därför vara en kostnadseffektiv åtgärd för ökad psykisk och fysisk hälsa på alla nivåer i samhället.

Mindful Tapping: FOLKLIGT & FORSKNINGSBASERAT för FÖRBÄTTRAD FOLKHÄLSA.


Sagt i media

Gävle Dagblad mars 2015

Gävle Dagblad

​En fin film på några minuter om Micke och Mindful Tapping på Aftonbladets web-TV. Journalist: Charlotta Bladh.

Aftonbladet Web-TV