Föredrag om Mindful Tapping
Med Micke Syd Andersson & Hanna Noorberg


Ett upplevelsebaserat föredrag där du
lär dig att lugna din känslohjärna & lyssna på din kropp,
så att du kan få mer lugn och fokus i vardagen


Tänk på en situation som gör dig orolig, arg eller ledsen.
Det känns inte så skönt i kroppen då, eller hur?

Tänk dig att du har ett verktyg i din hand som gör att du kan förändra den känslan direkt. Tänk vilken otrolig frihet det skulle ge dig.

Mindful Tapping är det verktyget.

Du lär dig grundversionen på föredraget, så att du kan använda det i din vardag. Dessutom lär du dig om hur din kropp och hjärna påverkas av det som händer i ditt liv. Då förstår du att dina reaktioner, oavsett om det är jobbiga tankar, känslor eller beteenden, inte är konstiga utan naturliga.
 


Micke och Hannas föredrag är personligt, medryckande och pedagogiskt. Med hjälp av musik och hjärnforskning, skratt och allvar berättar de om Mindful Tapping, ett livsredskap som ger dig möjlighet att må bättre i vardagen.

Mindful Tapping är ett koncept som förenar modern kunskap om hur hjärnan och nervsystemet fungerar med kraftfulla och enkla verktyg för att ta hand om jobbiga känslor.

Det fina är att alla kan lära sig använda Mindful Tapping. Under föredraget lär du dig hur du gör och varför det fungerar.

Du går hem från föredraget med ett redskap i dina händer
som du kan använda direkt i din vardag för att ta hand om stressen.

Micke Syd Andersson (trummis i Gyllene Tider och artist) delar frikostigt med sig av sina egna erfarenheter av vad Mindful Tapping har betytt för honom. Han berättar även om hur han har hjälpt personer han mött på turnéer att bli av med allt från flygrädsla till jobbiga minnen med hjälp av Mindful Tapping. 

Hanna Noorberg (folkhälsovetare) ger pedagogiska förklaringar av nya forskningsresultat som visar hur hjärnan och nervsystemet fungerar och hur fight/flight/freeze-reaktioner sätter spå i oss. Kunskap som förklarar varför vi fungerar och mår som vi gör, samtidigt som den öppnar upp för nya möjligheter till att förändra hur vi mår!

Kort sagt lär du dig under föredraget hur kropp, hjärna, nervsystem, känslor, tankar och minnen påverkar varandra, och fram för allt hur du kan påverka dem för att må bra!

​Varmt välkomna på ett föredrag som öppnar möjligheter!

Hanna berättar om hur freeze-reaktioner uppstår och sätter spår i kroppen. Då förstår du dina egna reaktionsmönster, känslor och beteenden bättre.  

Micke & Hannas första föredrag i Bollnäs blev en succé med över 50 personer i publiken. Nu rullar de vidare med turnén ner mot Malmö, Göteborg och Norrköping och hoppas få fortsätta sprida denna möjlighet till så många som möjligt!

Vill du boka föredrag?

Vi kommer gärna till din stad, er förening eller ert företag.

​Kontakta oss här!

GILLA VÅR
MINDFUL TAPPING TURNÉ-SIDA! 


FÖLJ MICKE & HANNA PÅ FACEBOOK. 
KLICKA HÄR!

MINDFUL TAPPING - TURNÉN 

​DATUM FÖR FÖREDRAG KOMMER

Men det går bra att kontakta oss om du är intresserad av ett föredrag
på din arbetsplats, i din föreningen eller i din stad.